Page header

Parkiranje

Centralka – enostavna urbana rešitev parkiranja.

Vzorec

Interaktivni zemljevid

  • Pregled prostih parkirnih mest na večjih parkiriščih v bližini.
  • Plačilo in podaljšanje parkirnine na daljavo.
  • Manj vožnje in kroženja po parkiriščih ob iskanju prostih mest.
Parking

Uporaba parkirišč

Izognite se težavam z iskanjem prostih parkirnih mest in s preštevanjem kovancev. Preverite zasedenost in plačajte z aplikacijo ter podaljšajte parkirnino kar na daljavo.

Zemljevid

Pregledno

S pregledno in jasno navigacijo sledite točkam na zemljevidu, ki vas vodijo do vseh pomembnih informacij o izbranih lokacijah CeleBUS in kolesce ter parkirišč.

Denarnica

Enostavno

Enostavna uporaba storitev, hitro polnjenje dobroimetja. S centralno povezanimi storitvami je vaša izkušnja trajnostne mobilnosti v Celju še dostopnejša in boljša.

vzorec
null..zemljevid v aplikaciji.

Centralka in parkiranje

Kako uporabljam kartico Centralka za parkiranje v Celju?

Plus

Kartico, na katero ste predhodno napolnili dobroimetje, uporabljajte v skladu z navodili na parkomatu. S pritiskom na 2. gumb izberite možnost plačila »Kartica Centralka«. Nato s pritiskom na 1. gumb izberite dolžino parkiranja in jo potrdite s pritiskom na 3. Gumb. Kartico Centralka prislonite ob črn terminal levo spodaj. Izdan parkirni listek pravilno postavite pod vetrobransko steklo svojega avtomobila.

Kako uporabljam aplikacijo Centralka za parkiranje v Celju?

Plus

Prenesite aplikacijo Centralka na svoj telefon. Po registraciji in prijavi napolnite dobroimetje v aplikaciji. Nato s klikom na ikono »Pakiraj« na daljavo izberite parkirišče na katerem boste parkirali. Parkirnino enostavno poravnajte z vpisom registrske številke avtomobila in izbire dolžine parkiranja. Ob uspešnem plačilu se vam v aplikaciji izpiše »Parkirišče plačano« ter podatek o območju in dolžini parkiranja. Na elektronski naslov prejmete račun s potrdilom o plačilu.

15 minut pred iztekom parkiranja prejmete potisno sporočilo z opomnikom na mobilni telefon. Parkirnino lahko podaljšate ali ob izteku izvedete novo plačilo parkirnine.

Kako naložim dobroimetje na aplikacijo ali kartico Centralka?

Plus

Dobroimetje lahko s svoje bančne kartice v aplikacijo prenesete le z nekaj kliki, kartico Centralka pa lahko napolnite na eni od štirih celjskih info točk. Za več informacij vas vabimo, da kliknete tukaj.

Cenik

Plačevanje s Centralko

Pri plačevanju parkirnine s Centralko, upoštevajte navodila in cenik na parkomatu.

Več informacij o delovnem času parkirišč in cenah parkiranja vas vabimo, da si ogledate TUKAJ

Vse na enem mestu

Vzorec parking
Parkiranje
Preberi večPuščice

Klik do aplikacije

Naložite na pametni telefon enotno mestno aplikacijo Celja ter si olajšajte nakup CeleBUS vozovnic, izposojo koles in plačilo parkirnine tudi na daljavo.

seznam v aplikaciji
zemljevid v aplikaciji
zemljevid v aplikaciji
seznam v aplikaciji
vozni red v aplikaciji