Page header

Celebus

Z mestnim avtobusom po Celju.

Vzorec

Interaktivni zemljevid

  • Pregled prihodov avtobusov na želeno postajo.
  • Pregled voznega reda.
  • Spremljanje avtobusnih linij v realnem času.
  • Brezgotovinski nakup vozovnic.
  • Hitra potrditev vozovnice na avtobusu
Avtobus

Mestni avtobus

Kupite vozovnice za Celebus, spremljajte vozni red avtobusov v realnem času in sledite njihovemu prihodu na postajo. Izkoristite prednost mestnega avtobusa, z manj vpliva na okolje.

Zemljevid

Pregledno

S pregledno in jasno navigacijo sledite točkam na zemljevidu, ki vas vodijo do vseh pomembnih informacij o izbranih lokacijah Celebus in KolesCE ter parkirišč.

Denarnica

Enostavno

Enostavna uporaba storitev, hitro polnjenje dobroimetja. S centralno povezanimi storitvami je vaša izkušnja trajnostne mobilnosti v Celju še dostopnejša in boljša.

vzorec
null..zemljevid v aplikaciji.

Centralka in Celebus

Kako uporabljam kartico Centralka za vožnjo z mestnim avtobusom?

Plus

Kartico, na katero ste predhodno napolnili dobroimetje, ob vstopu na mestni avtobus enostavno prislonite ob terminal in uživajte v vožnji do izbrane lokacije.

Kako uporabljam aplikacijo Centralka za vožnjo z mestnim avtobusom?

Plus

Prenesite aplikacijo na svoj telefon, se registrirajte, prijavite in napolnite dobroimetje. Ob vstopu na avtobus v aplikaciji Centralka pritisnete ikono »Pelji se« ali »Koristi vožnjo«. Uporabniki mobitelov z NFC-jem prislonite mobitel ob terminal, uporabnikom Bluetootha pa bo terminal sam zaznal mobilni telefon. Ko se vam na ekranu izpiše »Uspešna validacija«, vam bo z dobroimetja odtegnjen 1 EUR. S plačilom vožnje si boste tako brezplačno zagotovili vse prihodnje vožnje v istem dnevu.

Z aplikacijo ste vedno na tekočem. V njej lahko v vsakem trenutku preverite prihod avtobusov na želeno postajo, vozni red in spremljate avtobusne linije v realnem času.

Kako naložim dobroimetje na aplikacijo ali kartico Centralka?

Plus

Dobroimetje lahko s svoje bančne kartice v aplikacijo prenesete le z nekaj kliki, kartico Centralka pa lahko napolnite na eni od štirih celjskih info točk. Za več informacij vas vabimo, da kliknete tukaj.

Cenik

Plačevanje s Centralko

Pri plačevanju voženj mestnega avtobusa s kartico Centralka se z dobroimetja na vašem uporabniškem računu odtegne vrednost dnevne vozovnice.

Dnevna cena voženj

Ob plačilu vožnje z mestnim avtobusom se vam v enem dnevu z dobroimetja na kartici Centralka odtegne le enkratna vrednost dnevne vozovnice, kar vam omogoča neomejeno število prestopanj med avtobusi in voženj v enem dnevu.

Mesečna cena voženj

V enem mesecu se vam ob plačilu voženj z dobroimetja na kartici Centralka odtegne vrednost za največ 15 dnevnih vozovnic, kar pomeni, da so vse nadaljnje vožnje v mesecu za vas brezplačne.

Splošna/OdrasliOtroci mlajši od 6Otroci 7-15DijakiŠtudentiUpokojenci
Dnevna cena voženj (vse vožnje v dnevu) - s Centralko1 EUR/1 EUR1 EUR1 EUR1 EUR
Mesečna cena voženj - s Centralko15 EUR/5 EUR10 EUR10 EUR10 EUR
Enkratna vozovnica – Nakup na Celebusu z gotovino BREZ kartice ali aplikacije Centralka1 EUR/1 EUR1 EUR1 EUR1 EUR
Dnevna cena voženj (vse vožnje v dnevu) - s CentralkoMesečna cena voženj - s CentralkoEnkratna vozovnica – Nakup na Celebusu z gotovino BREZ kartice ali aplikacije Centralka
Splošna/Odrasli1 EUR15 EUR1 EUR
Otroci mlajši od 6///
Otroci 7-151 EUR5 EUR1 EUR
Dijaki1 EUR10 EUR1 EUR
Študenti1 EUR10 EUR1 EUR
Upokojenci1 EUR10 EUR1 EUR
*Splošni pogoji poslovanja

Vse na enem mestu

Vzorec parking
Parkiranje
Preberi večPuščice

Klik do aplikacije

Naložite na pametni telefon enotno mestno aplikacijo Celja ter si olajšajte nakup CeleBUS vozovnic, izposojo koles in plačilo parkirnine tudi na daljavo.

seznam v aplikaciji
zemljevid v aplikaciji
zemljevid v aplikaciji
seznam v aplikaciji
vozni red v aplikaciji