Page header

Hitro in preprosto

Centralka - mestna aplikacija in kartica

Mobilna aplikacija ali kartica Centralke. Odločitev je vaša.

Za hitrejšo in enostavnejšo izkušnjo, ki je vedno na vaši dlani, priporočamo uporabo mobilne aplikacije, s katero imate možnost uporabe storitev tudi na daljavo.

Za vse druge pa omogočamo uporabo osrednje mestne kartice, ki jo lahko pridobite na naših info točkah.

Kako do aplikacije?

Številka ena

Prenesite aplikacijo

Iz trgovine Google Play ali App Store prenesite brezplačno aplikacijo Centralka in prenesite svojo mobilnost v digitalni svet.

Trgovina app store Trgovina google play

Številka dve

Registrirajte se

Izpolnite registracijski obrazec, potrdite svojo prijavo v aplikacijo in dostopajte do vseh ugodnosti Centralke.

Številka tri

Napolnite dobroimetje

PayPal ali bančna kartica – enostavno in varno naložite sredstva v aplikacijo in se po Celju zapeljite s Centralko.

Številka štiri

Uporabljajte - vedno in povsod

Čestitamo! Celebus, KolesCE in parkiranje v mestu so sedaj še dostopnejši in enostavnejši za uporabo. Uživajte v vseh ugodnostih, ki smo jih za vas pripravili.

Informacije in mobilnost na dlani

Avtobus

Celebus

Kupite vozovnice za javni prevoz, spremljajte vozni red avtobusov v realnem času in sledite njihovemu prihodu na postajo. Izkoristite prednost mestnega avtobusa, z manj vpliva na okolje.

Kolo

KolesCE

Električno ali klasično kolo? Vseeno je. Na daljavo preverite njihovo razpoložljivost na izbranih postajah ter hitro in enostavno aktivirajte izposojo kolesa.

Parking

Parking

Izognite se težavam z iskanjem prostih parkirnih mest in s preštevanjem kovancev. Preverite zasedenost in plačajte z aplikacijo ter podaljšajte parkirnino kar na daljavo.

Krona

Lojalno

Ker z uporabo javnih rešitev mobilnosti skrbite za okolje in prispevate k trajnostni prihodnosti, bomo vaš doprinos k temu nagradili.

Zemljevid

Pregledno

S pregledno in jasno navigacijo sledite točkam na zemljevidu, ki vas vodijo do vseh pomembnih informacij o izbranih lokacijah Celebus in KolesCE ter parkirišč.

Denarnica

Enostavno

Enostavna uporaba storitev, hitro polnjenje dobroimetja. S centralno povezanimi storitvami je vaša izkušnja trajnostne mobilnosti v Celju še dostopnejša in boljša.

Kako do kartice Centralka?

Kartica centralka

Vedno v vašem žepu

Z uporabo mobilne aplikacije je vaša izkušnja trajnostne mobilnosti enostavnejša. Ugodnosti so vam dostopne vedno na dlani, storitve Centralke pa lahko upravljate tudi na daljavo.

Če pa kljub temu želite uporabljati fizično kartico, vas vabimo, da se oglasite v eni od naših info točk, kjer vam poleg pridobitve kartice omogočamo tudi polnitev njenega dobroimetja.

Vse na enem mestu

Vzorec parking
Parkiranje
Preberi večPuščice

Klik do aplikacije

Naložite na pametni telefon enotno mestno aplikacijo Celja ter si olajšajte nakup Celebus vozovnic, izposojo koles in plačilo parkirnine tudi na daljavo.

seznam v aplikaciji
zemljevid v aplikaciji
zemljevid v aplikaciji
seznam v aplikaciji
vozni red v aplikaciji