Page header

KolesCE

Z lokacije na lokacijo z električnim ali navadnim kolesom.

Vzorec

Interaktivni zemljevid

  • Pregled lokacij postaj.
  • Spremljanje razpoložljivosti koles.
  • Preprosta aktivacija kolesa.
Kolo

Izposoja koles

Električno ali klasično kolo? Vseeno je. Na daljavo preverite njihovo razpoložljivost na izbranih postajah ter hitro in enostavno aktivirajte izposojo kolesa.

Zemljevid

Pregledno

S pregledno in jasno navigacijo sledite točkam na zemljevidu, ki vas vodijo do vseh pomembnih informacij o izbranih lokacijah CeleBUS in kolesce ter parkirišč.

Denarnica

Enostavno

Enostavna uporaba storitev, hitro polnjenje dobroimetja. S centralno povezanimi storitvami je vaša izkušnja trajnostne mobilnosti v Celju še dostopnejša in boljša.

vzorec
null..seznam koles v aplikaciji.

Centralka in KolesCE

Kako uporabljam kartico Centralka za izposojo koles na terminalu Kolesce?

Plus

Kartico, na katero ste predhodno napolnili dobroimetje, prislonite ob terminal Kolesce, vpišete izbrano številko kolesa, da se vam odpre ključavnica, in se z njim zapeljite po Celju.

Kako uporabljam aplikacijo Centralka za izposojo koles na terminalu Kolesce?

Plus

Prenesite aplikacijo na svoj telefon. Po registraciji in prijavi v aplikacijo ter registraciji novega računa KolesCE ali povezavi z obstoječim računom Nextbike Kolesce, izposojo kolesa opravite s klikom na ikono »KolesCE« ali s klikom na postaje, označene na zemljevidu. Plačilo lahko zaenkrat še opravljate z uporabo dobroimetja ali prek naročnine iz obstoječe aplikacije Nextbike-a.

Z aplikacijo Centralka ste vedno na tekočem. V njej lahko poleg izposoje in vračila koles tudi pregledujete seznam lokacij KolesCE in stanje koles na želenih postajah.

Kako naložim dobroimetje na aplikacijo ali kartico Centralka?

Plus

Dobroimetje lahko s svoje bančne kartice v aplikacijo prenesete le z nekaj kliki, kartico Centralka pa lahko napolnite na eni od štirih celjskih info točk. Za več informacij vas vabimo, da kliknete tukaj.

Cenik

Plačevanje s Centralko

Odločite se lahko za standardno (10 EUR) ali premium (20 EUR) letno članarino. Za uporabnike koles brez naročnine, se 30 min uporabe navadnega kolesa zaračuna 0,50 EUR, električnega kolesa pa 1 EUR.

Vse na enem mestu

Vzorec parking
Parkiranje
Preberi večPuščice

Klik do aplikacije

Naložite na pametni telefon enotno mestno aplikacijo Celja ter si olajšajte nakup CeleBUS vozovnic, izposojo koles in plačilo parkirnine tudi na daljavo.

seznam v aplikaciji
zemljevid v aplikaciji
zemljevid v aplikaciji
seznam v aplikaciji
vozni red v aplikaciji