Page header
Lojalnostni program

Vaša aktivnost šteje

Spodbujamo vzajemno sodelovanje in oplemenitimo vaše trajnostne odločitve.

Prazniki so se na Centralki že začeli

Od 15. do 31. decembra bomo polnitev fizičnih uporabnikov v aplikaciji ali na kartici Centralka nagradili z dodatnimi 5 % od vrednosti polnitve.

Kaj je program Centralno - lojalno?

Centralno - lojalno je lojalnostni program Centralke in zahvala mesta Celja vam, ki s svojimi trajnostnimi dejanji pomagate ohranjati njegovo bolj zeleno prihodnost.

Vaše aktivnosti bomo z aktualnimi akcijami oplemenitili ter vam z množičnejšo uporabo storitev Centralke omogočili večje prihranke in enostavnejšo mobilnost.

null..

Kako deluje

1. Kako postanem član lojalnostnega sistema Centralke?

Plus

S prijavo v aplikacijo ali pridobitvijo kartice Centralka avtomatsko postanete član lojalnostnega sistema. Vsi registrirani uporabniki sistema Centralke, ki nimate računa s poslovnim statusom, avtomatsko postanete član lojalnostnega sistema Centralno - lojalno.

2. Kako lojalnostni program deluje?

Plus

Vsi uporabniki Centralke dobite možnost nagrajevanja ("cashback" obogatenja dobroimetja), kadar opravite storitev, ki je predmet aktualne akcije. O akcijah vas bomo redno obveščali na tej spletni strani. Z izstopom iz sistema Centralke se vaše članstvo v lojalnostnem sistemu prekine.

3. Kako lahko uporabim zbrano dobroimetje?

Plus

Dodatno dobroimetje, ki ga pridobite na podlagi lojalnostnih akcij, se vam sproti prišteva v obstoječe dobroimetje, ki ste ga sami naložili. Zbrano dobroimetje lahko sproti uporabite pri katerikoli storitvi Centralke - Celebus, KolesCE, parkirnina.